Литвек - электронная библиотека >> Популярные авторы >> Олекса Підлуцький

КОММЕНТАРИИ 1802

Весь Пол Андерсон в одном томе
Пол Уильям Андерсон

Ну да, а что вы удивляетесь?
Цвет хаки - родной наш цвет, и если обложка цвета родного, то надо ждать и родного контента...

-алик-     #191910
Весь Беляев Александр в одном томе
Александр Романович Беляев

Картинки - моего детства!
Полнота - реально всё!
От души благодарен!

-алик-     #191909
Родовая земля
Александр Сергеевич Донских

Роман достойный быть у всех! Читаем, братья и сестры!

Читатель     #191906
Краеугольный камень
Александр Сергеевич Донских

Камень надо читать. Поверьте на слово. П.

П.     #191905
Адъютант
Антон Владимирович Генералов

Очень бы хотелось продолжения☺️ Книги очень понравились хорошие персонажи хороший сюжет читается на одном дыхании....
Спасибо огромное автору

Оценил книгу на 10
Vitali4ka     #191904
Падение Вавилона
Джосайя Бэнкрофт

Скачала, переведено только первых 5 глав. Немного не понятно. ждать ли дальше перевод или это как реклама.

Brizella     #191903
Рождение Жнеца
Сергей Леопольдович Леонтьев

С какого перепоя мой цикл про Жнеца включили в произведения какого-то левого человека???

Сергей     #191897

ВСЕ КОММЕНТАРИИ

 

Підлуцький Олекса - 2 книг. Главная страница.

Підлуцький ОлексаОлекса (Олексій Георгійович) Підлуцький – знаний журналіст-аналітик, публіцист і письменник, кандидат економічних наук.
Народився 10 квітня 1956 року в м. Києві. 1977 року закінчив із відзнакою економічний факультет Київського державного університету.
Працював у Центральному Статистичному Управлінні УРСР, у 1979–1983 роках навчався в аспірантурі Київського політехнічного інституту, 1984 року захистив дисертацію на тему «Вплив зростання органічної будови виробництва на економію живої праці в умовах розвинутого соціалізму» на здобуття вченого ступеня кандидата економічних наук. У 1983–1994 роках працював викладачем, доцентом, заступником декана факультету з роботи з іноземними студентами в Київському політехнічному інституті. 1992 року був одним із засновників першої в Україні кафедри промислового маркетингу в КПІ. У 1994–1997 роках навчався в докторантурі Інституту економіки НАН України. З 1992 року спочатку паралельно з науково-викладацькою роботою, а з 1997 року – винятково – професійно займається журналістсько-редакційною роботою. Був головним редактором першої в Україні недержавної економічної газети «Фінансовий Київ», заступником головного редактора Київського редакційного бюро журналу «Ukraine Report» (Мюнхен), кореспондентом Київського бюро Української служби радіостанції «Свобода», редактором відділу міжнародної політики та інформації газети «День», першим заступником головного редактора газети «Україна і світ сьогодні», прес-офіцером прес-служби Папи Івана Павла ІІ під час його візиту в Україну, редактором економічного відділу та заступником головного редактора газети «Правда України», головним редактором інформаційного видання Представництва Європейської комісії в Україні «Євробюлетень». У 1995–1996 роках вчився в докторантурі Українського вільного університету (м. Мюнхен), 1997 року прослухав двомісячний курс журналістської майстерності в Академії Клаузенгоф (м. Рьоде, Німеччина).
Із вересня 2003 року працює доцентом кафедри періодичної преси. Читає курси «Вступ до спеціальності», «Журналістський фах», «Інформаційні жанри», «Журналістська майстерність», «Репортерська праця», керує практикумом із фаху, веде майстер-клас.
Є автором 76 наукових та науково-методичних праць, зокрема 1 монографії, 5 методичок та 70 статей. 23 із цих праць опубліковано за кордоном – у Німеччині, Франції, Хорватії, Словаччині та Росії. Окрім того, має понад 1300 публікацій у періодичній пресі. Основна тематика газетних публікацій – економічне життя України, проблеми міжнародних відносин та геополітики.

Докладніше: Вікіпедія
Книга - 25 портретів на тлі епохи. Олекса Підлуцький - читать в Литвек

Жанр: Биографии и Мемуары

Серия: -

Год издания: 2012

Язык книги: украинский

Страниц: -

Читать

Формат: fb2

 Скачать

Юзеф Пілсудський та Віллі Брандт, Махатма Ґанді та Вацлав Гавел, Авґусто Піночет та Марґарет Тетчер… Героїв цієї книжки об’єднує те, що вони змогли стати справжніми лідерами нації, згуртувати співвітчизників і вивести свої країни з глибоко кризових... ... Полное описание книги

Комментировать   : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0  
Книга - Рональд Рейган: людина, яка перемогла Імперію зла. Олекса Підлуцький - читать в Литвек

Жанр: История: прочее, Публицистика

Серия: -

Год издания: 2005

Язык книги: украинский

Страниц: -

Читать

Формат: fb2

 Скачать

За часів президентства Рейгана, року так десь 1983-го, радянські експерти «переконливо» доводили, що рівно через двадцять років під тягарем величезного державного боргу американська економіка зазнає неминучого краху, який призведе якщо не до... ... Полное описание книги

Комментировать   : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0