Литвек - электронная библиотека >> Наталка Сняданко >> Современная проза >> Синдром стерильності

Жанр: Современная проза

Серия:

Год издания:

Язык книги: украинский

Страниц: не подсчитано

Издано в серии: День Європи

Издательство: Нора-Друк

Город печати: Київ

ISBN: 966-8321-97-9

Книга закончена

   просмотрело человек за:

день: 1  месяц: 9   год: 30   всего: 221

QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 599.9 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 824.3 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 1578.2 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 604.7 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 600 Кбайт
Читать онлайн

Наталка Сняданко — львівська письменниця, перекладачка з німецької і польської, журналістка. Перекладала твори Збігнєва Герберта, Неслава Мілоша, Ярослава Івашкевича, Фрідріха Дюренматта, здійснила перший український переклад роману Франца Кафки «Замок». Паралельно з виходом в Україні роману «Синдром стерильності» готуються до друку польський і російський переклади, уривки з роману опубліковані чеською мовою.
«Синдром стерильності» — третя книга авторки, яка у формі псевдодетективу аналізує проблему деградації еліт у сучасному українському суспільстві. Дебютний роман «Колекція пристрастей» був тричі виданий в Україні, перекладений польською, російською і німецькою мовами.

Ранок головного редактора щоденної тигиринської газети КРІС-2 Юліана Йосиповича Незабудка починається із середньоважкого похмілля і несподіваної, але від цього ще приємнішої ерекції. Ранок співробітниці цієї ж газети Горислави Галичанко починається з візиту поштарки, яка окрім газети тріумфально вручає їй виклик на допит. У цей момент їй дзвонить Сніжана Терпужко, також журналістка, і повідомляє, що після вчорашньої корпоративної вечірки зник голландський консультант з маркетингу Арнольд Гомосапієнс. У той же час у газетах з'являється інформація про те, що в місті виявлено обезголовлений труп чоловіка середнього віку…
Нас знайомлять із політичним розкладом сил у Тигирині, центральними факторами якого є теорія галицького сепаратизму і радикальна реформа орфографії. Карколомна і майже детективна інтрига несподівано примушує читача замислитися над важливими психологічними, моральними та політичними проблемами сучасного українського суспільства.
Для широкого загалу читачів.


  : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0  

Оставить комментарий: