Литвек - электронная библиотека >> Володимир Павлович Горбулін >> Документальная литература >> Світова гібридна війна: український фронт

Жанр: Документальная литература

Серия:

Год издания:

Язык книги: украинский

Страниц: не подсчитано

Издано в серии:

Издательство: Фоліо

Город печати: Харків

ISBN: 978-966-03-7760-8

Книга закончена

   просмотрело человек за:

день: 1  месяц: 25   год: 80   всего: 203

QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 1957.1 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 1814.3 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 1927.7 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 1360.5 Кбайт
Читать онлайн

У колективній монографії, підготовленій фахівцями Національного інституту стратегічних досліджень, вперше у вітчизняній та світовій науці детально досліджено явище світової гібридної війни в перспективі російської агресії проти України. Сутність гібридної війни розглянуто у контексті системної кризи світової безпеки, а її феномен — як новітній вид глобального протистояння. Детально розглянуто причини та передумови російської агресії проти України, її стратегічні цілі, а також особливості ведення гібридної війни у різних вимірах: воєнному, політичному, економічному, соціальному, гуманітарному, інформаційному. Аналізуються локальні успіхи нашої держави у протидії ворожим планам РФ за окремими напрямами. Зроблено загальний висновок про доведення Україною своєї спроможності як держави, що відстоює свій суверенітет у боротьбі з агресором. Розглянуті питання реформування міжнародних безпекових інститутів та пошуку балансу сил у новій, гібридній реальності.

Розраховано на політиків, політичних аналітиків, державних службовців вищої ланки, науковців у сфері безпекознавства. Результати дослідження зацікавлять освітян, представників громадянського суспільства, а також національно свідомих громадян.





ISBN 978-966-03-7760-8

© Національний інститут стратегічних досліджень, 2017


  : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0  

Оставить комментарий: