ЛитВек: бестселлеры недели
Бестселлер - Ханс Русенфельдт - Высшая справедливость - читать в ЛитвекБестселлер - Лю Цысинь - Темный лес - читать в ЛитвекБестселлер - Лю Цысинь - Вечная жизнь Смерти - читать в ЛитвекБестселлер -   (Dayrin) - Лайм и горький шоколад (СИ) - читать в ЛитвекБестселлер - Михаил Афанасьевич Булгаков - Мастер и Маргарита - читать в ЛитвекБестселлер - Михаил Лабковский - Хочу и буду. 6 правил счастливой жизни или метод Лабковского в действии - читать в ЛитвекБестселлер - Флориан Иллиес - Любовь в эпоху ненависти - читать в ЛитвекБестселлер - Анатолий Иванович Орфёнов - Записки русского тенора. Воспоминания, заметки, письма - читать в Литвек
Литвек - электронная библиотека >> Ірена Ігорівна Карпа >> Современная проза >> Стоянка AMOR FATІ >> страница 3
ВОНА.

Сідєть, бобік.

(Ах ти ж нахалюга!)

Что, хароший, нє дрісєравалі тєбя?

(Акцент видавав коломийську бичку. Хоча ні, коломийську бичку, зрусифіковану в Києві).

Ладна, нє прікол с табой вот так абщьацца, псіна.

(Не називай мене псіна!!! Ого, а чо’ то я говорити до неї не можу?)

Дєржи сваї лахі, я даже атвєрнусь...

Та й дійсно відійшла собі, кинувши мій одяг на каміння. Та не встиг я й примірятись до свого вбрання (нє, таки встиг, бо вже угледів був навіть свої татунки на передпліччях!) як іззаду мене, як тупого цуцика, чимсь добряче вальнули по макітрі. Ну от, темніє і тепліє. І пішли ви всі.


3


Очунюю від того, що мені розчісують волосся. Гм, дивно, як мінімум. Не раніше ж, як вчора, голився начисто. Чи може, не вчора? Того, хто шкребе мене гребінцем не бачу. Зате боковим зором бачу Юрка, що лежить коло мене на ліжку і гаряче дихає. Він, здається, спить. Спроба прояснити моє „здається” уривається болючим впинанням гребінця мені в голову. Ну та вже, добре, хоч Юрко живий. Згадую про кров на підлозі. Певно, була із Юркового носа. В нього з дитинства слабенькі судини... Ага, рухи із програми виключено взагалі. Розумію, товаришки відьми, питань нема. Ми з Юрком – який прикол! – прив’язані до ліжка тими самими шкіряними ремінцями, що ще на початку весни Юрко був привіз з Берліну для своїх садо-мазо експериментів. Казав навіть, що вже їх випробував. А що, проїжджають же через станцію відчайдушні профури. Пенелопи всілякі...

Хороші ремінці, еге ж? – Читає та худоба мої міркування.

Як бачите... – (Кляпа мені не запхали).

По вісімнадцять ойро за штуку, - приходить до тями Юрко, - чи по дев’ятнадцять?.. – Відключається знову.

Слухайте, дєвучкі, - навмисне розтягую „є”, - це що у вас, бурлескно-травестійна практика в інституті культури?

Нє умнічяй, казьол! – Озивається дєвучка з балкону. Курить там, собака. Ех...

Курити? На це немає часу! – Стібе мена та, що біля голови.

А попити як, тоже нє? – намагаюсь хоч якось під’їхати. – В мене там пляшка непоганого скотчу у шафі притарена...

„Таліскер” нєбось?

(Нє, бля, „Осєнь залатая”!)

Гівна не вживаємо...


Talisker. Sur l’île de Skye, la mer frappe le Talisker de ses parfums lodés.


Fouetté par les embruns de la côte ouest, Talisker est l’unique distillerie de l’île de Skye. L’air de la mer, les algues et une tourbe lodée donnent au Talisker son caractère marin si particulier. Puissant et corsé, Talisker possède une saveur poivrée, teintée d’algues avec un fini long et cuisant. Talisker est l’un des six Classic Malts sélectionnés pour exprimer toute la richesse de six principaux terroirs d’Ecosse.


Віскі – не найкраща солюція спраги! – Та, що чеше.

(Ах ти ж моя французочка!)

Солюція-полюція... – Намагаюсь жартувати.

Слухай, ти й води зара не дістанеш, compri4, мудак?

Ого, яка у нас брутальна передова інтєлігєнція... – У мене на секунду пропадає спрага.

Щоб ти собі й не сумнівався, - чомусь замріяно всміхається (ну, я собі так її уявив, що вона посміхається) та, що на балконі.

Пенелопа, гм, Вейтс? – перепитую ту, що з гребенем.

Можеш кликати її доктором Кант, - сказано з балкону, - або лікаркою (...)


Cunt [kΛnt]

ім., груб.,

1) Піхва

Syn: puss, pussy, nooky, slit

2) статевий акт

3) лайно, сука

Syn: rubbish, trash


Гаразд, люба пані Піхвицька, чи не були би ви такі ласкаві припинити мій триммінг і перейти до рідкої частини збалансованого харчування???

Пофесор Вагіна (наголос не на перший склад) задовбано зітхає і робить рух. Від того моя голова ледь не бехається об бильце ліжка. Хоча, в принципі, бехається. Пісяцька встає і прямує точнісінько туди, де приничене віскі. Я вже й не питаю, звідки то їй відомо.

Ми знаємо навіть те, ким ти був на Новий рік у першому класі! – Телепатує з балкону втаємничена бичка.

Ну і ким? – Зненацька продупляється Юрасько.

Зайчиком, а кєм іщо?

Зайчик твій тато! – Зловтішаюся я. – Мушкетером я був. Муш-ке-те-ром. З отаке-енними вусами і рапірою.

Ну, д’Артаньян, на твою рапіру ми ще подивимось... – Хтиво муркоче Пенелопа, псевдо-еротично погладжуючи пальцями горлечко жаданої мною пляшки. Юрко собі гигоче. Мені чомусь не зовсім смішно. Зненацька згадується одна з „найперших стежечок”, звіданих у дитинстві – ґазета Speed Инфо. Надумані підсмажені історійки про те, як три баби ґвалтували мужика, прикувавши його до батареї, та інше не більш еротичне гівно.

Ого, як у нас особисте несвідоме запрацювало! – Наче дивується Пенелопа. Ляпаю перше, що приходить в баняк:

Пані ясновидице з балкону, чи можна взнати ваше ім’я?

Юрко при тому замовкає і робить навдивовижу виразний – як у бразильських серіалах - змовницький вигляд. Причому змовницький не зі мною.

Роксолана! – Дуже просто відповідає балкониста. Юрко зображає розчарування.

Гм, а я думав, що Наташа. Або Свєта...

Юрко знова дурнувато гигоче. Навіть знаю, з чим він там собі ці імена проасоціював у своїй балабесі: „Наташа - три рублі, і ти наша”, „Свєта – королева міньєта” і те де. Та ні, це просто були найгидотніші для мене імена, крім того, так дійсно звали 98% усіх знайомих бичок. І не тільки чернівецьких.

Роколано, - завів я гадюкінську древню, - мені бракує твоїх ночей...

Шат ап! – Голосом Кім Ґордон вереснула Пенелопа. Гм, ревнощі, чи яка біда? Давай вже швидше віскі. Бухнути хочеться, в конце концов. І тут Кім Ґордон, вона ж Вагіна, вона ж Пенелопа Гну, вона ж докторка Кант, вона ж благодатна благодійниця й найдосконаліша наочність з курсу анатомії нарешті (!!!) ПРОСТЯГАЄ МЕНІ ПЛЯШКУ. Я заковтую кохану рідину, як Мобі Дік ногу Ахава, і відразу ж падаю в якусь чорну теплу вату. Так ніби мозок щось ще й петрає, а очі вже не бачать, ой бля, шо то тт..т. Сссссссс..Хххх...


БАРБАМІЛ. barbamylum.

Амітал-натрій. Amobarbitalum Natricum.

5-етил 5-ізоамілбарбітурат натрію.

Форма випуску. Порошок і піґулки по 0,1 і 0,2 г.

Застосування. Внутрішньо по 0,1-0,3 г; ректально – в клізмах або свічках по 0,1-0,3г; внутрівенно (повільно, 1 мл за 1хв) та внутрім’язово по 5% стерильного р-ну.

Дія. Наркотична, снодійна, заспокійлива і протисудомна. Сон наступає швидко, триває 6-8 год.

Показання. Безсоння, психічне збудження, лікування тривалим сном, судомний стан.

ЛитВек: бестселлеры месяца
Бестселлер - Александра Черчень - Счастливый брак по-драконьи. Поймать пламя - читать в ЛитвекБестселлер - Александр Анатольевич Ширвиндт - Проходные дворы биографии - читать в ЛитвекБестселлер - Брайан Трейси - Выйди из зоны комфорта. Измени свою жизнь. 21 метод повышения личной эффективности - читать в ЛитвекБестселлер - Влада Ольховская - Нецарская охота - читать в ЛитвекБестселлер - Максим Валерьевич Батырев (Комбат) - 45 татуировок менеджера. Правила российского руководителя - читать в ЛитвекБестселлер - Нассим Николас Талеб - Антихрупкость. Как извлечь выгоду из хаоса - читать в ЛитвекБестселлер - Роберт Гэлбрейт - Зов кукушки - читать в ЛитвекБестселлер - Джо Диспенза - Сила подсознания, или Как изменить жизнь за 4 недели - читать в Литвек