Литвек - электронная библиотека >> Віктор Васильович Савченко >> Эзотерика, мистицизм, оккультизм >> «І бачив я звірину...» >> страница 3
І я зі сміхом кинусь за тобою…
І незабаром кину людству
Мої прокляття титанічні.
Моє, прийнявши вчення,
Світ згине по-дурному.
Власне, це вже була програма. А нова релігія мала стати тільки її знаряддям. Отож 1818 року у світ прийшла сутність, зорієнтована наруйнування руйнування християнської духовності.


5. Семиголова звірина, про яку мовиться в гл. 13, — то влада, яка вийшлаз народів та людей, з племен і язиків 1917 року. А вже сім голів, на яких сидить жінка (про неї нижче), то — сім царів: п'ять їх упало, один є, другий ще не прийшов, а як прийде, то мусить він трохи пробути». Упало: Ленін, Хрущов, Брежнєв, Андропов, один є — Чорненко; другий, котрий мусить трохи бути — Горбачов. Справді, Горбачов, як одна з голів звірини, невдовзі обернувся на людину. З усього, Іван Богослов побував тут (у дусі) тоді, коли Радянським Союзом правила шоста голова — К. Черненко.

Звірина мала ще десять рогів (ріг — символ влади. — В. С.), а на рогах її було десять вінців (гл. 13), «А десять тих рогів, що бачив ти їх, то десять царів, що ще не прийняли царства» (гл. 17).

До складу Радянського Союзу, що утворився 30.12.1922 року, спочатку ввійшли Росія, Білорусія, Україна, Азербайджан, Грузія, Вірменія (три останні були об'єднанні в Закавказьку Радянську Федеративну Соціалістичну Республіку).

У 1924–1925 роках у складі України було утворено Молдавську АРСР. Третій з'їзд Рад СРСР (травень 1925 р.) до складу Союзу прийняв Узбецьку РСР і Туркменську РСР. У складі Узбецької РСР було утворено Таджицьку РСР.

Отже, на 1925 рік Союз РСР складався: з Російської Федерації, Білорусії, України (у складі останньої — Молдавія), Азербайджану, Вірменії, Грузії у складі Закавказької РФСР; Узбецької РСР (у її складі Таджицької АРСР) та Туркменської РСР, тобто 10 республік.

Яким би не був статус тих десяти народів на час їх «добровільного» об'єднання, але це були етноси, котрі одвіку мали своїх царів, гетьманів, князів, господарів, ханів, емірів, тобто вінценосних державців. Щоправда, після утворення СРСР їхні одвічні «вінці» були замінені на герби також у формі вінків. Ось чому Іван Богослов пише, що на рогах у них були десять вінців.

Уже згодом, 1936 року Союз загарбав Казахстан і Киргистан, а 1940-го — Естонію, Латвію, Литву.

Ангол каже Іванові: «…десять царів (читай: перших секретарів), що ще не прийняли царства, але приймуть владу царську на одну годину. 13. «Вони мають одну думку, а силу та владу свою віддадуть звірині» (гл. 17). Здається, тут і пояснювати зайве. Правителі десяти держав, що входили до Союзу, мали якусь владу тільки короткий час. Невдовзі вони перетворилися на звичайних виконавців вказівок з Москви. Нищення влади в республіках було таким брутальним, що навіть дехто з тих, хто сповідував нову віру, пустили собі кулю. В Україні такими були Скрипник і Хвильовий. Усі, хто бодай трохи був наближений до влади, справді мали тільки одну думку. Той, хто смів мати іншу, будував «комуністичнй рай» для перших на лісоповалах, Біломорканалі тощо. А якщо вона була і зовсім відмінною, то він опинявся на тому світі.


6. «І ЇЙ (ЗВІРИНІ) дана влада над кожним племенем і народом, і язиком, і людом. 8 І їй вклоняються всі, хто живе на землі, що їхні імена не написані в книгах життя Агнця (Ісуса Христа), заколеного від закладин світу» (гл. 13). Себто, ті, хто Бога не визнавав.

«11 І бачив я іншу звірину, що виходила з землі. І вона мала два роги, подібні ягнячим, та говорила як змій (за Марксом). 12 І вона виконувала всю владу першої звірини перед нею, і робила, щоб земля та ті, хто живе на ній, вклонились першій звірині, що в неї вдзоровлена була її рана смертельна» гл. 13). Цією «іншою звіриною», поза всяким сумнівом, був Сталін. Після ХІ з'їзду партії (1922 р.) пленум обрав його генеральним секретарем ЦК, зробивши по суті повновладним володарем Російської Федерації і Радянського Союзу. Це і є два його роги. Спершу вони були, справді, подібні до ягнячих, та вже через десять років він так укріпився при владі, що вони стали чортячими. Сталін виконував усю владу «першої звірини» і за життя Леніна, і після його смерті. Він, власне, з Леніна зробив образ і присилував вклонятись йому. «13 І чинить вона великі ознаки, так, що й огонь зводить з неба додолу перед людьми. 14 І зводить вона мешканців землі через ознаки, що їх дано їм чинити звіриною (мається на увазі перша звірина), що має рану від меча (коли ці рядки писав Іван Богослов, пороху ще не було, і що таке пістолет, він напевне не знав) та живе. 15 І дано їй вкласти духа образові звірини, щоб заговорив образ звірини, і зробити, щоб усі, хто не поклониться образові звірини, побиті були».

Всі противники ленінізму, крім тих, кому пощастило емігрувати, були фізично винищені або запроторені до концтаборів, «16 І зробить вона, щоб усім — малим і великим, багатим і вбогим, вільним і рабам — було дано знамено на їхню правицю або на їхні чола, 17 щоб ніхто не міг ані купити, ані продати, якщо він не мав знамення звірини, або числа ймення його…»

І хіба не так було? Купувалося тільки життєво необхідне. Торговельний промисел, втім, як будь-який інший (наука, література, мистецтво, економіка, політика), був доступний тільки тим, хто мав червону книжечку з Леніним — партквиток — знамення звірини. А число — знамення 18, кабалістичне число від суми цифр будь-яких із років; 1818, 1917, надто ж з 1881 — найжахливішого в історії людства.

«18 Тут мудрість! Хто має розум, нехай порахує число звірини, бо воно число людське. А число її шістсот шістдесят шість».


7. Найперша голова звірини прийшла із незвичного середовища.

У родині службовця Іллі Миколайовича Ульянова та його дружини Марії Олександрівни — уродженої Бланк (доньки лікаря єврея-вихриста і німкені Анни Горшопф) народився хлопчик, якого батьки назвали Володимиром. Він був третьою дитиною в сім'ї. За чотири роки до нього з'явився на світ брат Олександр, а за шість — сестра Анна.

Ілля Миколайович був релігійною людиною і дітей намагався виховати в любові до Бога.

Як ставилася до релігії Марія Олександрівна, прямих свідчень не збереглося. Але окремі штрихи з життєпису матері вождя революції проливають деяке світло на її сутність. Тепер, коли більшовицька добра відходить у минуле, все більше з'являється публікацій про утаємничене. Однією з перших до цієї теми звернулася відома письменниця Марієтта Шагінян, що свого часу наробило великого переполоху у верхівці партійної влади. Затим за вивчення біографії кремлівських вождів взялася дослідниця Лариса Васильєва.

Таким чином, з'ясовано, що Марія Олександрівна в її бутність фрейліною при Дворі стала коханкою когось із царської родини. Донька Анна — перша