Литвек - электронная библиотека >> Світлана Талан >> Современная проза >> Зорі, що купаються у річці >> страница 47
де завмерли крапельки сліз. — У нас усе попереду. Стільки справ попереду, а ти плачеш.

— Ми підемо… — Соня замовкла, бо у грудях запекло, защеміли губи.

— Дивитися, як купаються зорі в річці? — спитав Сашко та щасливо посміхнувся. — Звичайно ж, моє сонечко!

Епілог

Коли повнолиций місяць розсипав густим горохом яскраві зорі по чорному полю, до віддаленого села звернула самотня автівка. В ній було троє людей, які поспішали прибути до села вчасно, доки Соня з Сашком не поснули, але по вщент розбитій дорозі авто просувалося повільно, розхитуючись в різні боки, ніби жирна качка. Люди в авто не приділили особливої уваги червоній пожежній машині, яка їх обігнала та помчала в бік села.

А у небі сяяли, мигтіли різними кольорами, раділи та заглядали у річну воду дві веселі зірочки…

Про автора

Світлана Талан народилася на Сумщині, у селі Слоут Глухівського району.

Закінчила Глухівський педагогічний інститут, багато років присвятила роботі з дітьми.

Наразі мешкає у м. Сєвєродонецьк Луганської області, займається літературною творчістю.

Твори Світлани Талан були відзначені на багатьох літературних конкурсах у 2011, 2012, 2013 та 2014 роках, її книги видавалися українською і російською мовами в Україні та Канаді. За два роки загальний продаж її книжок перевищив 130 тисяч примірників. Світлана Талан пише романи у жанрі «реальні історії», сюжети для них їй підказує саме життя.

Усі твори автора написані на гостросоціальну тематику, але незмінним залишається одне — головна героїня її романів — жінка, сильна духом але водночас зворушлива, ніжна і чуттєва.

Попри життєві складнощі і негаразди її завжди веде за собою кохання: до чоловіка, дітей, до своєї країни.


Зорі, що купаються у річці. Иллюстрация № 1
ЛитВек: бестселлеры месяца
Бестселлер - Элияху Моше Голдратт - Цель-2. Дело не в везении  - читать в ЛитвекБестселлер - Дэниел Гоулман - Эмоциональный интеллект - читать в ЛитвекБестселлер - Джейн Энн Кренц - Разозленные - читать в ЛитвекБестселлер - Михаил Юрьевич Елизаров - Библиотекарь - читать в ЛитвекБестселлер - Владимир Владимирович Познер - Прощание с иллюзиями - читать в ЛитвекБестселлер - Борис Акунин - Аристономия - читать в ЛитвекБестселлер - Бенджамин Грэхем - Разумный инвестор  - читать в ЛитвекБестселлер - Евгений Германович Водолазкин - Лавр - читать в Литвек