Литвек - электронная библиотека >> Василь Степанович Кук >> История: прочее >> Генерал-хорунжий Роман Шухевич: Головний Командир Української Повстанської Армії

Книга - Генерал-хорунжий Роман Шухевич: Головний Командир Української Повстанської Армії. Василь Степанович Кук - прочитать в Литвек

Жанр: История: прочее

Серия:

Год издания:

Язык книги: украинский

Страниц: не подсчитано

Издано в серии:

Издательство: Центр досліджень визвольного руху

Город печати: Львів

ISBN: 966-8461-15-0

Книга закончена

   просмотрело человек за:

день: 1  месяц: 22   год: 90   всего: 334

QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 630 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 644 Кбайт

Читать онлайн

Видання здійснено за ініціативи Голови Тернопільської міської організації Конгресу Українських Націоналістів п. Дригуша Б.Р.

Постать Головного Командира УПА* (Запрещенная организация в РФ) Романа Шухевича є, без сумніву, однією із найвизначніших в українській історії минулого століття. Поруч із тим, пересічний українець ще дуже мало знає про цю людину.

Пропонована читачам книга про легендарного “Тараса Чупринку” є особливою, адже її автор Василь Кук не тільки безпосередній учасник українського визвольного руху, боротьби ОУН та УПА, але й найближчий колега Романа Шухевича, його наступник на найвищих постах у структурах цього руху. Тому в роботі можна знайти не тільки невідомі загалу деталі із життя генерал-хорунжого “Тараса Чупринки”, а й оцінку найближчими колегами його як керівника та людини.

Переконані, пропонована публікація стане черговим кроком на шляху до повернення українцям їх правдивої історії.


Видано за фінансової підтримки Тернопільської міської ради.


  : 0 : 0 : 0 : 0  

Оставить комментарий:

ДРУГИЕ КНИГИ: