Литвек - электронная библиотека >> Марина та Сергій Дяченки >> Фэнтези: прочее >> Шрам

Жанр: Фэнтези: прочее

Серия: Блукачі #2

Год издания:

Язык книги: украинский

Страниц: не подсчитано

Издано в серии: Світи Марини та Сергія Дяченків

Издательство: Зелений Пес. Гамазин

Город печати: Київ

ISBN: 966-365-088-5

Книга закончена

Доступен ознакомительный фрагмент книги!

   просмотрело человек за:

день: 1  месяц: 27   год: 74   всего: 209

Читать онлайн

Життя — примхлива штука. Сьогодні ти улюбленець фортуни, найкращий з кращих, відчайдух та красень-коханець. Сьогодні тебе обожнюють, тобі заздрять і беруть з тебе приклад. Ти — великий Егерт Солль! І здається, так триватиме вічно.
Та один хибний крок, одна доленосна помилка — і життя твоє стає твоїм же прокляттям. Тепер ти вигнанець, боягуз із боягузів, зрадник та нікчема. Тепер навіть смерть не врятує тебе від безчестя, бо й умерти достойно тобі не дано. Ти вмить став Ніким, Людиною зі шрамом!!! Якою ж важкою буває спокута!!!
Хто ж той загадковий Мандівець, який одним влучним ударом спотворив твоє обличчя жахливим рубцем, а життя твоє перетворив на пекло? Де шукати його і як вимолити прощення???
Поки знають це тільки Великі Маги Слова, майстри її Величності Фантастики Марина та Сергій Дяченки, а невдовзі дізнаєшся й ти. Бо в руках у тебе можливість зазирнути у чарівний світ їхнього таланту, де, як завжди, тобі доведеться разом з героями страждати і ненавидіти, перемагати й програвати, та головне, кохати, кохати і ще раз кохати. Щасливої дороги шляхами загадкових світів Марини та Сергія Дяченків!


  : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0  

Оставить комментарий: