Литвек - электронная библиотека >> Вольфганг Шрайєр >> Шпионский детектив >> Акротірський шпигун

Книга - Акротірський шпигун. Вольфганг Шрайєр - прочитать в Литвек



Переводчик: Микола Дятленко

Жанр: Шпионский детектив

Серия: Бібліотечка пригод та наукової фантастики

Год издания:

Язык книги: украинский

Страниц: не подсчитано

Издано в серии:

Издательство: Молодь

Город печати: Київ

ISBN:

Книга закончена

   просмотрело человек за:

день: 1  месяц: 4   год: 30   всего: 229

QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 437.3 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 860.6 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 354.4 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 450.4 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 463.9 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 486.7 Кбайт
Читать онлайн

Вольфганг Шрайєр — сучасний німецький письменник (НДР), уже відомий українському читачеві своїм романом «Операція «Сандерстром».
Оповідання «Акротірський шпигун» — другий твір письменника, який видається українською мовою.
Дія оповідання відбувається на острові Кіпр восени 1956 року. Англо-французькі імперіалісти готують напад на Єгипет. На Кіпрі в суворій таємниці концентруються їх війська. Але секретні відомості про ці приготування регулярно потрапляють до єгипетського командування. Хто їх передає? Англійський офіцер Роджер Андерсон дістає завдання викрити шпигуна. Він починає стежити за підозрілим «археологом», який веде розкопки в районі військового аеродрому Акротірі, Переживши разом з героєм твору ряд цікавих пригод, читач приходить до зовсім несподіваної розв'язки. Акротірським шпигуном виявляється… Та про це ви дізнаєтесь, прочитавши оповідання.
Автор вводить читача в гнітючу і в той же час хвилюючу атмосферу Суецького конфлікту, проливає світло на діяльність імперіалістичної розвідки на Близькому і Середньому Сході, показує незламну волю пригноблених народів до боротьби з колонізаторами.


  : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0  

Оставить комментарий:

ЛитВек: бестселлеры месяца
Бестселлер - Влада Ольховская - Нецарская охота - читать в ЛитвекБестселлер - Максим Валерьевич Батырев (Комбат) - 45 татуировок менеджера. Правила российского руководителя - читать в ЛитвекБестселлер - Нассим Николас Талеб - Антихрупкость. Как извлечь выгоду из хаоса - читать в ЛитвекБестселлер - Роберт Гэлбрейт - Зов кукушки - читать в ЛитвекБестселлер - Джо Диспенза - Сила подсознания, или Как изменить жизнь за 4 недели - читать в ЛитвекБестселлер - Бен Элтон - Два брата - читать в ЛитвекБестселлер - Наринэ Юрьевна Абгарян - Люди, которые всегда со мной - читать в ЛитвекБестселлер - Светлана Александровна Алексиевич - У войны — не женское лицо… - читать в Литвек