Литвек - электронная библиотека >> Річард Харвуд >> Публицистика и др. >> Голокости. Факти проти міфів

Переводчик: Г Іваницька

Жанр: Публицистика, Политика и дипломатия, Культурология и этнография

Серия:

Год издания:

Язык книги: украинский

Страниц: не подсчитано

Издано в серии: Нариси до історії xx століття

Издательство: Просвіта

Город печати: Харків

ISBN: 966-7409-27-9

Книга закончена

   просмотрело человек за:

день: 2  месяц: 27   год: 71   всего: 162

QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 157.8 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 204 Кбайт
Читать онлайн

Як же вдалося жидам — мізерній меншости — знищити мільйони «гоїв»? До цього вони методично і вперто йшли протягом 1900 років.

Замаскувавши свої агресивні плани — ідеологію під новочасну релігію європейських народів (християнство), жиди по цьому «місточку» проникли і легалізувалися в середовищі білої раси — в усіх відношеннях найактивнішої частини людства. Таємно сповідуючи мету світового панування, «богообраний народ» поступово, протягом століть, прибрав до рук торгівлю, фінанси, економіку, пресу, політику і на початку XX століття майже повністю представляв або контролював уряди Європи та Америки, отже, й ситуацію у цілому світі. В цих умовах стала можливою «жовтнева революція», в результаті якої жиди захопили абсолютну владу в найбільшій і найбагатшій тоді країни світу — царській Московії. Система ГУЛАГ-СРСР під прикриттям все тієї ж замаскованої ідеології іудо-сіонізму у формі марксизму-ленінізму — це вже було лише практичне вираження «теорії людиновбивчої промисловости». Деформація суспільної свідомости «пролетаріату на основі марксизму-ленінізму була тотальною.

Отже, визволення від жидівського поневолення потрібно починати з очищення ідеології — насамперед з перегляду світоглядно-філософських та релігійних комплексів на засадах національної духовности.

Павло ЧЕМЕРИС


  : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0  

Оставить комментарий: