Литвек - электронная библиотека >> Джед Рубенфелд и др. >> Культурология и этнография >> Три сили. Як виховують в успішних спільнотах

Переводчик: Ірина Серебрякова

Жанр: Культурология и этнография

Серия:

Год издания: -

Язык книги: украинский

Страниц: не подсчитано

Издано в серии:

Издательство: Yakaboo Publishing

Город печати: Київ

ISBN: 978-966-97633-8-9

Книга закончена

   просмотрело человек за:

день: 1  месяц: 45   год: 134   всего: 272

QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 728.2 Кбайт
Читать онлайн

Професорка Школи права Єльського університету Емі Чуа, донька китайських іммігрантів, не вперше кидає виклик панівному підходу до виховання дітей у США. Цього разу разом із чоловіком, професором Джедом Рубенфелдом, вона дослідила вплив методів виховання та цінностей спільнот, в яких зростають діти, на їхній подальший успіх у житті. Автори дійшли висновку, що для всіх найуспішніших спільнот в Америці визначальною є комбінація трьох чинників, які автори назвали Трьома силами: відчуттям вищості, загроженістю й здатністю контролювати імпульси. Ці Три сили притаманні переважно іммігрантам у першому поколінні, релігійним і національним меншинам, які внаслідок життєвих обставин і культурних особливостей досягають виняткового успіху і вибираються на найвищі суспільні щаблі. Водночас автори роблять застереження, що поняття успіх, яке вони використовують у дослідженні, є приземленим, вимірюваним, і зрештою цей успіх не є вичерпним і остаточним, а Три сили не обіцяють щастя і гармонії.


Усі права на твір застережено за власником, зокрема право відтворювати твір повністю або частково. Ці права є чинними в усіх країнах світу.

ISBN 978-966-97633-8-9

Copyright © 2014, 2015 by Amy Chua and Jed Rubenfeld.

© 2017, 2019 Yakaboo Publishing, видання українською мовою.


  : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0  

Оставить комментарий: