Литвек - электронная библиотека >> Йорн Лієр Горст >> Полицейский детектив >> Потайна кімната

Книга - Потайна кімната. Йорн Лієр Горст - прочитать в Литвек



Переводчик: Наталія Романівна Іваничук

Жанр: Полицейский детектив

Серия: cold cases #2, cold cases #2

Год издания:

Язык книги: украинский

Страниц: не подсчитано

Издано в серии: Морок

Издательство: Нора-Друк

Город печати: Київ

ISBN: 978-966-688-044-7

Книга закончена

   просмотрело человек за:

день: 1  месяц: 5   год: 22   всего: 53

QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 674.1 Кбайт
Читать онлайн

Йорн Лієр Горст — один з найвідоміших норвезьких детективістів, переможець премії Nordic Noir Thriller of the Year 2018 року. Його ім'я посідає перші позиції офіційних списків бестселерів Норвегії впродовж багатьох років. Колишній офіцер поліції і слідчий, Йорн Лієр Горст нині займається виключно літературною діяльністю. У Норвегії сумарний наклад його романів становить два мільйони примірників. Твори перекладені на 26 мов. Серія про головного героя тетралогії Вістінґа незабаром буде адаптована в телесеріал, над яким працюють ті самі продюсери, що працювали над фільмом «Дівчина з татуюванням дракона». Роман «Потайна кімната» — другий у тетралогії «Cold Cases».
15 років тому рибалка Симон Мейєр вийшов зі свого дому, і більше його ніхто не бачив. Розслідування таємничого зникнення поновив відділ давніх нерозкритих справ, спираючись на нові наукові досягнення криміналістики.
Через день після смерті відомого політика, у його літньому будиночку було знайдено дивну схованку. Вільяму Вістінґу доручено конфіденційне розслідування, і він несподівано знаходить ключ до справи зникнення Мейєра.
Що насправді трапилось тоді, багато років тому, ми можемо дізнатись із нового роману серії Cold Cases, де знову зустрінемося з інспектором Вістінґом, журналісткою Ліне і слідчим Адріаном Стіллером.


  : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0  

Оставить комментарий: