ЛитВек: бестселлеры недели
Бестселлер - Джон Перкинс - Исповедь экономического убийцы - читать в ЛитвекБестселлер - Людмила Евгеньевна Улицкая - Казус Кукоцкого - читать в ЛитвекБестселлер - Наринэ Юрьевна Абгарян - Манюня - читать в ЛитвекБестселлер - Мария Парр - Вафельное сердце - читать в ЛитвекБестселлер - Юрий Осипович Домбровский - Хранитель древностей - читать в ЛитвекБестселлер - Элияху Моше Голдратт - Цель-2. Дело не в везении  - читать в ЛитвекБестселлер - Дэниел Гоулман - Эмоциональный интеллект - читать в ЛитвекБестселлер - Джейн Энн Кренц - Разозленные - читать в Литвек
Литвек - электронная библиотека >> Зиґмунт Мілошевський >> Боевик >> Безцінний

Переводчик: Юрій Попсуєнко , Марія Шагурі

Жанр: Боевик

Серия:

Год издания:

Язык книги: украинский

Страниц: не подсчитано

Издано в серии: Сучасний польський роман

Издательство: РІДНА МОВА

Город печати: Київ

ISBN: 978-966-917-075-0

Книга закончена

   просмотрело человек за:

день: 1  месяц: 13   год: 40   всего: 120

QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 985.7 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 1113.3 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 911.2 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 996.2 Кбайт
Читать онлайн

«Безцінний» — міжнародний трилер відомого польського письменника Зиґмунта Мілошевського, творчість якого поєднує найкращі риси прози Дена Брауна, Артуро Переса-Реверте та Умберто Еко. На місці кожної розв’язаної загадки з’являються кілька нових; карколомні події тягнуть за собою наступні, ще карколомніші.
Під час пошуків мистецького шедевра герої натрапляють на слід таємниці, яка може докорінно змінити новітню історію світу. Можновладці ладні зробити все, щоб ніхто не зміг наблизитися до розкриття цієї таємниці.
«Безцінний» — це також коментар до сьогодення в іронічному, смішному і безкомпромісному стилі, до якого звикли читачі «Зерна правди» і «Терапії злочину».


  : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0  

Оставить комментарий: