Литвек - электронная библиотека >> Іван Єфремов >> Научная Фантастика и др. >> Білий Ріг

Переводчик: Катерина Юречко

Жанр: Научная Фантастика, Приключения

Серия:

Год издания:

Язык книги: украинский

Страниц: не подсчитано

Издано в серии: Бібліотечка пригод та наукової фантастики

Издательство: Издательство ЦК ЛКСМУ «Молодь»

Город печати: Київ

ISBN:

Книга закончена

   просмотрело человек за:

день: 2  месяц: 14   год: 37   всего: 220

QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 456.6 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 897.8 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 543.9 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 456.2 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 477.1 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 511.1 Кбайт
Читать онлайн

Іван Антонович Єфремов відомий широкому колу читачів як чудовий письменник, автор науково-фантастичних книг «Зоряні кораблі», «На краю Ойкумени» та багатьох інших творів. Але він не тільки письменник. І. А. Єфремов також чудовий учений.
Хлопчик-сирота, вихованець червоноармійської частини в роки громадянської війни, курсант мореплавних курсів, штурман, лаборант-палеонтолог, учасник багатьох наукових експедицій, гірничий інженер, кандидат (без захисту дисертації), а згодом і доктор наук — такий життєвий шлях цієї невтомної, допитливої людини.
Сповнений кипучої енергії і безперервних шукань у житті, І. А. Єфремов переносить усі риси і в свою письменницьку творчість. Його твори відзначаються сміливістю задуму і наукових припущень, влучністю спостережень і широтою узагальнень, глибоким знанням життя і любов’ю до нього, — безмежною любов’ю і до прекрасної природи і до чесних, скромних, мужніх людей.
Вірою в людину, в її всеперемагаючу силу та розум пройняті науково-фантастичні та пригодницькі оповідання, вміщені в цій книжці — «Білий Ріг», «Останній марсель», «Атол Факаофо» та «Бухта райдужних струменів».
Написані хорошою мовою, всі оповідання мають цікавий сюжет і читаються з великим інтересом.


  : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0  

Оставить комментарий:

ЛитВек: бестселлеры месяца
Бестселлер - Джули Старр - Полное руководство по методам, принципам и навыкам персонального коучинга - читать в ЛитвекБестселлер - Роберт Гэлбрейт - На службе зла - читать в ЛитвекБестселлер - Владимир Николаевич Войнович - Малиновый пеликан - читать в ЛитвекБестселлер - Абрахам Вергезе - Рассечение Стоуна - читать в ЛитвекБестселлер - Евгений Германович Водолазкин - Авиатор - читать в ЛитвекБестселлер - Роберт Тору Кийосаки - Богатый папа... Бедный папа... - читать в ЛитвекБестселлер - Михай Чиксентмихайи - В поисках потока. Психология включенности в повседневность - читать в ЛитвекБестселлер - Эмили Нагоски - Как хочет женщина.Мастер-класс по науке секса - читать в Литвек