Литвек - электронная библиотека >> Андрій Химко >> Современная проза >> У пазурах вампіра. Шляхами до прийднів. Блок перший

Жанр: Современная проза

Серия: У пазурах вампіра #1

Год издания:

Язык книги: украинский

Страниц: не подсчитано

Издано в серии: У пазурах вампіра #1

Издательство: Чабаненко Ю.А.

Город печати: Черкаси

ISBN: 978-966-493-132-5

Книга закончена

   просмотрело человек за:

день: 1  месяц: 13   год: 55   всего: 244

QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 621.8 Кбайт
QR-код
X

QR-код ссылки на скачивание книги

QR-код
Размер: 1145.4 Кбайт
Читать онлайн

Андрій Химко (справжнє прізвище письменника Хименко) — постать особлива, цільна і багатогранна у своїй яскравій обдарованості, високій інтелігентності й ерудованості. Це була людина, сповнена творчої енергії, з пристрасним серцем патріота рідної землі, закохана в історію і культуру багатостраждальної України. Складний і тяжкий життєвий шлях пройшов Андрій Іванович. Він поклав на олтар свободи кращі роки свого життя, проведені в німецьких та сталінських таборах. Але ніколи не корився. Політв’язні Інти в письмових спогадах говорять про нього, як про запального, енергійного юнака з почуттям людської гідності, гордого зі своєї національної приналежності.
Над цим непересічним масштабним твором Андрій Іванович працював упродовж багатьох років, урятував його від всевидющого ока КДБ, закопавши в скляній банці на городі. Нині цей незаперечний документ про знущання комуністичної влади над українським народом приходить до читача. 


  : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0 : 0  

Оставить комментарий: